5 Δεκ 2007

iCar

/

Ήμασταν για καφέ με την παρέα και πως φεύγουμε απ'τη καφετέρια αρχίσαμε να λέμε
"Οκ, βγήκε το τέλειο PC... iMAC , βγήκε και το τέλειο τηλέφωνο... iPhone, και το τέλειο mp3.. iPod, και γενικά ότι τέλειο αρχίζει από αυτό το "i" και λέγαμε "i" το ένα "i" το άλλο, η τέλεια γυναίκα ( iGirl ) το τέλειο ξέκολο ( iBitch ) "είχα λιώσει σ'αυτό" και το τέλειο αμάξι iCAR και γενικά είπαμε πάρα πολλά.. ΑΛΛΑ, έμεινα σ'αυτό και μόλις γύρισα έκανα ένα search και όντως υπάρχουν συζητήσεις Apple με Volkswagen για την υλοποίηση αυτού...
Και συναντήθηκαν Steve Jobs με Martin Winterkorn (Volkswagen chief) και μιλάνε για μια σειρά αυτοκινήτων ( ναι πολλά, όχι ένα ) τα οποία θα έχουν μέσα εγκατεστημένα/προσαρμοσμένα προϊόντα της Apple.
Image Hosted by ImageShack.us
Ένα γερμανικό περιοδικό ονόμασε αυτό το αμάξι iCar αν και απ'την Apple δεν έγινε καμιά τέτοια ανακοίνωση για το όνομα και βασικά δεν ξέρω.. αλλά δεν νομίζω να του πάει το Volkswagen iCar.. εμένα με χαλάει, ή σκέτο iCAR ή καθόλου.
Επίσης είπαν πως στο VW σαν στάνταρ πράγματα θα υπάρχουν είσοδοι για iPod στ'αμάξι και μιλάνε για λογισμικό κάτι σαν iTunes ( με βάση το iTunes θα έλεγα ) κ γενικά πολλές ρυθμίσεις.
Και τέλος κάπου διάβασα για συνεργασία Apple με Mercedes-Benz και ότι θα βγάλει ένα dashboard navigational system κατά το 2009.

Παρ΄όλα αυτά, η Mitsubishi έχει ήδη κάνει ανακοίνωση για iPod είσοδο.
Image Hosted by ImageShack.us

Έκανα και μια αναζήτηση για φωτογραφίες και βρήκα μερικές αστείες εικόνες για το πως θα'ναι, φαντάζομαι από φανατικούς της Apple!

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Άντε και iBike του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: